Pentru a intra în concurs, utilizatorii trebuie să îşi descarce aplicaţia gratuită The Goodies Hunt din App Store, Android Market sau BlackBerry Appworld.
Primul participant care descoperă cele 9 indicii ascunse în Centrul Vechi va caştiga noua tabletă Samsung Galaxy Tab 10.1. Exploratorul de pe locul doi va primi un HTC ChaCha, smartphone-ul cu buton de Facebook integrat. Au şanse să câştige mulţi alţi utilizatori, pentru ca în spatele indiciilor sunt ascunse premii surpriză din plin.
Cele 9 indicii sunt coduri QR care odată descoperite trebuie scanate cu ajutorul aplicaţiei The Goodies Hunt. Fiecare cod QR scanat dezvăluie o ghicitoare care conduce la următorul indiciu. Mai multe informaţii despre înscrierea în concurs sunt disponibile pe http://www.orange.ro/goodies-hunt/
Căutarea comorii începe astăzi, 7 septembrie, iar câştigătorul va fi anunţat în cadrul aplicaţiei şi pe http://www.orange.ro/goodies-hunt/ , după încheierea concursului, pe 19 septembrie.
Concursul "The Goodies Hunt" face parte dintr-un proiect mai mare, prin care Orange îşi propune să schimbe experienţa distracţiei în Bucureşti. Din acest proiect face parte si Orange Wi-Fi Zone, unde cei care se află în Centrul Vechi din Bucureşti au acces gratuit la internet de mare viteză.