Abonamentele Delfin, pe lângă mai multe minute, includ de acum şi SMS-uri în reţea şi se adresează celor care doresc să comunice atât prin voce, cât şi prin mesaje scrise.

Abonamentele Panteră asigură toată gama de servicii – voce, mesaje scrise şi internet mobil, iar de astăzi clienţii au şi mai multe avantaje. Una dintre principalele noutăţi este pachetul generos de SMS-uri naţionale. În plus, clienţii beneficiază de notificari Info Servicii gratuite, la alegere între ştiri, meteo, curs valutar sau alte domenii preferate.
Abonamentele Panteră care pornesc de la 21 euro/lună includ gratuit accesul şi traficul la TV pe mobil, prin care pot fi vizionate 16 programe TV în direct, dar şi videoclipuri cu ştiri, sport, muzică şi filme. Accesul la posturile TV poate fi făcut şi prin intermediul aplicaţiei TV live de la Orange, disponibilă pentru clienţii posesori de iPhone.

Cu abonamentele Flamingo, create special pentru apeluri internationale pe fix sau mobil, clienţii primesc în plus faţă de beneficiile existente şi 25 de SMS internaţionale. Acestea sunt gratuite timp de 6 luni pentru un abonament nou Flamingo pe 24 de luni şi timp de 3 luni în cazul contractelor de 12 luni.

Pentru clienţii care îşi doresc avantajele unui abonament, dar şi beneficiile unei cartele PrePay, abonamentul Fluture oferă de astăzi mai multe minute şi SMS-uri în reţea.

Tot în luna septembrie, clienţii pot achiziţiona telefonul best deal Nokia E5 începând de la 39 de euro împreună cu abonamentul Delfin 14 şi opţiunea Net Mail pe doi ani. Nokia E5 este compatibil HD Voice, serviciu disponibil în exclusivitate la Orange ce oferă claritate şi calitate superioară a sunetului în timpul convorbirilor şi reduce zgomotul de fundal. Oferta de telefoane se reînnoieşte cu noul BlackBerry Bold 9900, primul din gama Bold cu touchscreen şi cel mai subţire BlackBerry de până acum. Acesta este disponibil în exclusivitate la Orange la preţuri începând de la 299 euro împreună cu un abonament nou Panteră 21 pe doi ani şi opţiunea BlackBerry 15.