Conform producătorului, viitorul model va oferi soluţii inteligente în segmentul de furgoane compacte, iar clienții vor beneficia de o gamă extinsă de variante, prevăzută cu tehnologie avansată, caracterizată printr-un consum deosebit de redus de carburant şi un nivel optim de funcţionalitate.
Versiunea panel van va fi disponibilă în două variante de ampatament, 2.755 mm sau 3.105 mm, ce conferă o lungime totală a autovehiculului de 4,39, respectiv 4,74 metri, precum şi două înălţimi ale autovehiculului, de 1,85 m sau 2,10 m. Noul Opel Combo este disponibil şi în varianta versatilă autoturism-furgon, cu cinci sau şapte locuri şi caroserie cu panouri sau vitrată. Pentru a asigura accesul uşor la spaţiul de marfă, variantele furgon pot fi comandate opţional cu una sau două uşi glisante. Versiunea de autoturism este dotată standard cu două uşi glisante şi hayon. Sunt disponibile, de asemenea, uşi duble, asimetrice. Pentru unele configuraţii de panel van, poate fi instalată o trapă suplimentară în partea din spate a acoperişului, pentru transportul scărilor, de exemplu.
Noul Opel Combo va fi disponibil cu cinci variante de motorizare: patru motoare diesel şi unul alimentat cu benzină. În timp ce motoarele cu puteri mai mici (1.3 CDTI și 1.4, benzină, sunt dotate cu o transmisie manuală cu cinci, unităţile diesel mai puternice (1.6 și 2.0) sunt prevăzute cu o transmisie manuală cu şase trepte. Toate sistemele de propulsie sunt disponibile opţional cu funcţia Start/Stop, care reduce suplimentar consumul de carburant şi nivelul emisiilor poluante. Conform Opel, prețul tuturor variantelor urmează a fi anunțat.