Despre Dragoș Moldovan, antrenorul său a spus încă de la început că are “o voce specială, care „taie ca un laser și mângâie ca o pană”. Acesta a reușit să impresioneze o țară întreagă nu doar cu vocea lui specială, ci și cu povestea de viață tulburătoare.

Povestea lui Dragoș Moldovan la Vocea României

Acesta a fost implicat în 2016 într-un grav accident de circulație, însă nefericitul incident i-a dat putere să se bucure mai mult de viață, mesaj pe care l-a transmis și printr-o melodie aleasă pentru finală.

Tudor Chirilă: „Este foarte important să sezizam că tu ai pus în cântecul asta un alt tip de durere. Cântecul ăsta e despre durere, care s-a văzut. Puteai să cânți și fals, nu mai conta, pentru că există un moment în viața unui artist, în care povestea lui trebuie să fie mai puțin importantă decât povestea cântecului.”

Irina Rimes: „Pe mine mă fascinează puterea din sufletul tău. Pe lângă calitățile vocale pe care le ai, ai o putere în tine care răzbate mult și ajunge la sufletele oamenilor și asta e cel mai important.”

În cadrul audițiilor pe nevăzute (blind auditions) acesta a reușit să întoarcă patru scaune și a ajuns în echipa lui Tudor Chirilă. Atât antrenorul său cât și ceilalți l-au apreciat foarte mult.

Tudor Chirilă: „Vocea lui Dragoș e atât de personală, atât de specială, taie ca un laser și mângâie ca o pană.”

Horia Brenciu: „Vocea ta e ca un spectacol, bravo! Una dintre cele mai spectaculoase voci pe care am auzit-o, bravo! Nu sunt aplauze destule pentru vocea ta, pe bune.”

După câștigarea premiului Dragoș a fost foarte emoționat și a povestit pentru stirileprotv.ro cum a trăit finala din seara de vineri. El a spus, de asemenea, că abia acum simte oboseala care s-a acumulat în ultima perioadă.

„Sunt obosit, încă. A fost o perioadă foarte lungă, cu foarte multă muncă. Aseară ziceam că până dimineață o să-mi ajungă timpul, dar încă am nevoie de timp ca să mă liniștesc, să-mi dau seama ce tocmai s-a întâmplat.”