Fostul ministru al Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, dă vestea momentului. Mii de oameni sunt vizaţi de decizia care tocmai a fost luată la nivel local.

Se deschid restaurantele la interior

Primarul Craiovei a anunţat pe o reţea de socializare că de mâine, 21 aprilie, se redeschid în craiova restaurantele. Ce e drept, doar la o capacitate redusă, de 30%.

“De maine, în Craiova, restaurantele se deschid si la interior, la 30 la suta din capacitate, in intervalul orar 6-22. Tot la 30 la suta din capacitate se redeschid si cinematografele”, a scris Olguţa Vasilescu pe o reţea de socializare.

Olguţa Vasilescu, critici la adresa Guvernului

Lia Olguţa Vasilescu a lansat şi o serie de critici la adresa Guvernului din caua campaniei naţionale de vaccinare. Primarul Craiovei spune că cei din Executiv nu au ajutat deloc autorităţile locale în campania de vaccinare.

“La nivel local este mare nevoie de sprijin din partea Guvernului în campania naţională de vaccinare. Practic, ne-au spus că trebuie să deschidem un centru de vaccinare în două zile. Ne-au anunţat de vineri că luni trebuie să fie gata.

De absolut tot s-au ocupat doar autorităţile locale. Autorităţile locale au făcut toată treaba. Ei doar au plătit medicii după câteva luni.

Este adevărat că vaccinarea cu AstraZeneca merge foarte prost la Craiova, cât şi în restul ţării. Din cauza informaţiilor lumea nu vrea să se mai vaccineze cu acest tip de vaccin”, a explicat Lia Olguţa Vasilescu în direct la Digi24.