Scandal total pe scena politică. Premierul Ludovic Orban, desfășurare de forță în ședința de Guvern de miercuri. Acesta a anunțat că a dat-o afară pe Lia Olguța Vasilescu. Aceasta fusese consilier al Vioricăi Dăncilă după ce a fost remaniată de la ministerul Muncii. Orban a dat-o afară.

Radu Banciu s-a dezlănțuit după ce a aflat de demiterea Olguței Vasilescu. Acesta a făcut-o praf pur și simplu pe fosta șefă de la Muncă în emisiunea Lumea lui Banciu. „Premierul Ludovic Orban a anunțat că a inițiat un nou val de demiteri. În primul a fost demis și Neluțu Barbu, în al doilea val i-a căzut capul Olguței Vasilescu. E drept, cu o ușoară întârziere. Ea fiind consilier neremunerat al Vioricăi Dăncilă, putea să cadă de facto odată cu plecarea acesteia de la Palatul Victoria.

Orban a spus că a avut o plăcere deosebită să o demită pe Olguța Vasilescu. Olguța Vasilescu s-a apărat pe Facebook: ”Ludovic cel mic, ce bucurii mărunte au frustrații de la PNL”.

Orban, într-adevăr, taie și spânzură în aceste momente, a răzuit cred că și abțibildurile campionilor mondiali germani sau vest-germani din 1974, dacă le-a mai găsit. Până la urmă, vă înțelegem.

Aici nu-s de acord cu Olguța Vasilescu. Lasă-i, domnule, să se bucure! Sigur că sunt frustrările, toată societatea e frustrată, a unui premier mic sau mare, dar are și el dreptul să se bucure de zilele acestea și să vă dea jos pe toți de pe pereți.

Doamna Vasilescu iese de aici ca una care nu știe să piardă, nu Orban, că pe el nu-l interesează în momentul de față ce spun pierzătorii sau cum urlă galeria. El e la putere, ceilalți n-au decât să-l aplaude sau să urle”, a afirmat Radu Banciu.