Aceasta a distribuit o filmare în care Klaus Iohannis nu este băgat în seamă de către liderii europeni. Vezi aici imaginile!

Postare a fost însoțită și de un mesaj.

”Asaaaa cevaaaa? Atata cheltuiala si tot sa nu te bage nimeni in seama?”, a scris Olguța pe Facebook.

Joi, în timpul Summitului de la Sibiu, Lia Olguța Vasilescu l-a criticat dur pe Klaus Iohannis.

„Domnul președinte Klaus Iohannis a transformat un eveniment internațional într-o reuniune de familie, chiar dacă se desfășoară pe bani publici. O reuniune de familie la care nu a fost invitat nici măcar premierul României, care este la ora actuală este președintele în exericțiu al Consiliului Uniunii Europene.

Doamna Dăncilă convenise niște bilaterale cu mai mulți premieri care participă la acest summit, dar din cauză că nu a avut invitație la summit, a trebuit să amâne aceste întruniri la o dată ulterioară și probabil în afara României, deși s-ar fi putut foarte bine să se desfășoare în țară, dacă nu ar fi fost blocată de președintele Iohannis. E mai mult decât jenant ce face președintele României pe bani publici”, a spus Vasilescu.

„De la un președinte al României aveam alte așteptări, de la Klaus Iohannis nu ne așteptam la nimic bun”, a mai spus Olguța Vasilescu.