Acum, au ieșit la suprafață informații șocante. Fostul deputat de Dolj, Horațiu Buzatu, a făcut dezvăluiri de ultimă oră despre acel conac. Acesta susține că acest imobil a apartinut interlopului Bănică Emanuel, membru în banda Topino care fura bani din bănci taliene folosindu-se de carduri clonate.

„Claudiu Manda a cumpărat casa de la un interlop, Bănică Emanuel, membru în banda Topino care fura bani din bănci taliene folosindu-se de carduri clonate.

Având aceste noi date, cred că subevaluarea achiziției făcute de șeful comisiei de control SRI poate fi interpretată într-o nouă lumină”, susține acesta pe Facebook.

Ce a spus Olguța despre noua casă?
”A costat 230.000 de euro. 150.000 de euro au fost din cont, iar 80.000 de euro din vânzarea unui apartament al viitorului meu soț. Casa e din 1906. Nu e toată casa noastră, e doar o parte. Mai este un proprietar și un litigiu pe o parte din casă, cu niște persoane care locuiesc abuziv în casă. Casa a fost scoasă la vânzare în urmă cu 2 ani, la 285.000 de euro, dar nimeni nu s-a încumetat. Pe unul dintre proprietari nu am putut să îl dăm afară, încercăm cu ceilalți.”