Lia Olguţa Vasilescu, purtătorul de cuvânt al PSD, a reacţionat prompt pe Facebook la o înregistrare video în care liderul PNL, Ludovic Orban, este huituit de un grup de persoane, la Botoşani, în cadrul unui eveniment de campanie.

„Păi ce făcuși, mă, nene, mă? Parcă doar PSD-iștii erau huiduiți in țara asta…Ăia pe care voiai să pui tu haidamacii să ii bată cu parul…”, a scris Lia Olguţa Vasilescu pe Facebook.

Cum a fost Orban huiduit

Mai mulţi botoșăneni au protestat joi, în fața Casei sindicatului împotriva Partidului Național Liberal. Oamenii au purtat pancarte cu mesajele: ”PNL e timpul să ne lași!”, ”Nu uităm” Ați tăiat pensiile!”, ”Nu uităm! Ați închis spitale!”, ”Rușine! PNL a votat împotriva României în Parlamentul European!”, ”PNL, Cuib de trădători!”. Ulterior, aceștia l-au huiduit pe liderul PNL, Ludovic Orban, dar și pe candidatul PNL la europarlamentare Rareș Bogdan. În ciuda acestui fapt, Orban s-a dus în mulțimea de protestatari, însă nu a putut discuta cu ei. Cei doi se aflau în județul Botoșani pentru lansarea candidaților la europarlamentare, transmite presa locală.