Lia Olguța Vasilescu a reacționat luni, în urma anunțului făcut de Premierul Ludovic Orban că nu va mări alocațiile copiilor și nici salariile din Învățământ, de la 1 septembrie 2020, așa cum era prevăzut într-un act normativ emis de guvernul PSD.

Social democrata îi acuză pe cei care au votat anti-PSD că au mers ca fraierii la vot și au votat după lozinci.

Nu toți politicienii sunt la fel

Când vă treziți, dragilor? PSD nu mai guvernează!, îi întreabă ea retoric pe cei care acuză că toți politicienii sunt la fel.

”Premierul Orban tocmai a declarat că nu va mări alocațiile copiilor și nici salariile din Învățământ, de la 1 septembrie 2020, așa cum era prevăzut într-un act normativ emis de guvernul PSD!

Brusc, pe paginile hastagistilor, apar comentarii de genul „toți sunt la fel”, „de 30 de ani avem aceeași clasa politică” etc. Nu ar fi mai simplu să recunoașteți că ați mers ca fraierii și ați votat după lozinci? Nu toți sunt la fel!”, a scris Olguța Vasilescu pe Facebook.

Realizările PSD

”PSD a avut bani să facă tot ce a promis și nu s-a împrumutat așa cum o face acum PNL, într-un ritm de a dat peste cap orice țintă de deficit. Datoria publică nu a crescut pe vremea PSD, ci A SCĂZUT! O spune Eurostat, nu noi!

Am avut bani sa deschidem 16000 de șantiere în toată țara, am început niște proiecte de autostrăzi și am continuat altele, am construit sistem de irigații pentru peste un milion și jumătate de ha de teren agricol, am dezvoltat programe de susținere a antreprenoriatului și fermierilor, am crescut anual veniturile romanilor. PNL ce a făcut pentru voi?”, întreabă retoric social-democrata.

”Când vă treziți?”

”Că programele susținute de stat le-au stopat, autostrăzile stagnează, bani în plus în buzunare nu aveți, ba dimpotrivă, va scade puterea de cumpărare prin creșterea accelerată a prețurilor… Continuă să vă livreze lozinci și unii le înghițiți pe nemestecate!

Zilnic vă mai dă dreapta câte o smetie și voi ziceți că așa e normal, că din cauza PSD începeți să o duceți mai prost! Păi, nu mai guvernează PSD, dragilor! Când vă treziți? Noi, PSD, suntem bine! Mulțumim de întrebare și urările din trecut! Dar voi cum o mai duceți?”, insistă Lia Olguța Vasilescu, în mesajul postat pe internet.