Atac fără precendent împotriva lui Claudiu Manda, care este europarlamentar PSD dar și soțul Olguței Vasilescu. Robert Negoiță l-a acuzat pe acesta de ipocrizie deoarece a atacat-o pe Viorica Dăncilă când scaunul acesteia a început să se clatine. În schimb, a susținut primarul Sectorului 3, cât aceasta a fost susținută de Liviu Dragnea n-a avut curaj să scoată un sunet.

„Niciun partid nu are nevoie de vulpi, ci de oameni care să aibă curajul să gândească și să-și asume ce gândesc.

Cuvinte incredibile la adresa lui Manda

Dacă tot are acum opinii și obiecții, unde era când doamna Dăncilă era propusă ca premier? O persoană fără niciun fel de calitate de lider, fără niciun fel de expertiză, fără nicio experiență. El a votat pentru. Singurul care a votat împotriva nominalizării doamnei Dăncilă, și o spun cu regret, am fost eu.

Știți care e comportamentul hienei? Ăla e comportamentul, când miroase a hoit, el e acolo. Când a simțit că se clatină doamna Vasilica, a fost acolo ca o hienă clasică”, a comentat Robert Negoiță, pentru B1 TV.

Declarația care l-a enervat

Claudiu Manda a susținut că, la congresul partidului din februarie, cei de la PSD trebuie să stabilească să nu mai susțină proști în funcții publice. Manda a mai spus, fără a da vreun nume, că partidul nu trebuie să mai ajungă în situația în care „unii care nu știu să se exprime” să arunce „la gunoi” munca întregului partid.

Rolul jucat de Negoiță

În ceea ce-l privește pe Robert Negoiță, acesta s-a întors la sfârșitul anului trecut în PSD după ce fusese exclus de însuși Liviu Dragnea atunci când conducea partidul social democrat cu o mână de fier. Anunțul a fost făcut de Marcel Ciolacu, preşedintele interimar al PSD, care a spus că decizia de suspendare din partid a primarului Sectorului 3, Robert Negoiţă, a fost anulată.