Oferta include atât destinaţii cu preţuri accesibile, cât şi vacante exotice. În plus, ofertele de Revelion cumpărate în această perioadă pot avea reduceri de până la 15-20%. Majoritatea persoanelor ce accesează ofertele de tip early booking sunt angajaţi ai marilor companii, care obişnuiesc să îşi planifice din timp vacanţele, se precizează într-un comunicat al ANAT. 

,,În comparaţie cu anii anteriori, clienţii au devenit mai atenţi la perioada în care îşi rezervă un pachet destinat Revelionului. În anul 2014, a avut loc o creştere cu 5% a rezervărilor făcute cu cel puţin trei luni înainte, aşadar ne aşteptăm la o creştere şi în anul 2015. Printre cele mai accesate destinaţii se află Madrid, Roma şi Atena, însă nici locurile exotice precum India nu sunt ocolite. În luna ce urmează ne aşteptăm la un număr mare de rezervări', a spus Alin Burcea. 

Destinaţiile exotice sunt şi ele apreciate de români, iar Mauritius este una dintre ele. Oferta pentru această destinaţie include transport charter (zbor direct) Bucureşti – Mauritius şi retur cu compania TAROM, şapte nopţi de cazare la hoteluri de 5 stele, cina de Revelion, transferuri aeroport – hotel – aeroport şi asistenţă turistica în limba română. Preţul pentru un Revelion în Mauritius începe de la 2.290 de euro/persoană, în timp ce pentru Barcelona, oferta este de la 440 de euro/persoană. 

AGERPRES