Clienții au posibilitatea de a alege dintre mărcile concernului și beneficiază de dobânzi reduse, atât pentru finanțarea în lei, cât și pentru cea în euro, dar și de avans 0% pentru finanțările în lei.

Principalul avantaj al programului REMAT Porsche Finance Group este faptul că atât alegerea mașinii, cât și procedura de completare și depunere a dosarului de finanțare au loc rapid, în același loc – la dealer.

„Deși numărul de mașini second-hand din import înmatriculate în România a fost în primele luni ale anului mai mare decât cel al mașinilor noi, segmentul de autoturisme noi este în creștere față de volumele înregistrate anul trecut. În acest context, oferta noastră răspunde exigențelor clienților, cu opțiuni de finanțare comparabile din punct de vedere al costurilor (dobândă + taxe) cu cele din programul Prima Mașină, dar în plus cu avantajul că nu există restricții de vârstă, de autoturisme deținute anterior sau de preț. De asemenea, faptul că oferta poate fi accesată și în cadrul programului REMAT 2015 este, din punctul nostru de vedere, un element de flexibilitate suplimentară de care clienții noștri se pot bucura”, a declarat Helian Redai, Directorul de Vânzări & Marketing al Porsche Finance Group.  

În plus, pot beneficia de promoție și clienții interesați de marca premium Audi.

Practic, oferta pune la dispoziția oricărui client persoană fizică dobânzi preferențiale la finanțare, dobânzi comparabile cu cele din programul Prima Mașină, cu valori reduse, în special pentru RON, fără însă a impune restricții de tipul: vârstă, preț sau număr de mașini deținute anterior. În plus, clientul poate beneficia de ofertă și în cadrul programului REMAT, utilizând prima de casare.

Prin această ofertă specială Porsche Finance Group, finanțarea în lei pentru un VW Polo, o Skoda Fabia sau un SEAT Toledo se poate face la o dobândă variabilă începând de la 4,99%, iar finanțarea în euro la dobânzi începând cu 4,85% (găsiți în atașament exemple de calcul pentru fiecare model).