Potrivit unui comunicat al băncii, BCR oferă clienţilor acces gratuit la platforma www.bcrclubantreprenori.ro (care include informaţii de business, training-uri online, interacţiune cu alţi antreprenori şi oportunităţi de afaceri), iar Cosmote propune oferte atractive de voce şi acces la internet pentru clienţii care achiziţionează pachetele BCR dedicate micro-întreprinderilor (Premium sau Activ). 
Astfel, prin oferta Cosmote, microîntreprinderile pot achiziţiona la preţuri speciale laptop-ul Asus K52N, împreună cu un mouse Microsoft şi modem 3G USB inclus, sau telefonul de ultimă generaţie Samsung Galaxy S II, prin intermediul cărora aceştia pot accesa serviciile disponibile pe platforma Antreprenor.
Oferta comună este valabilă până la 31 ianuarie 2012 şi include, în scop promoţional, gratuitate timp de o lună la comisionul de administrare pentru pachetele de servicii bancare dedicate micro-întreprinderilor (BCR Premium sau Activ). Pe lângă oferta de eBusiness, BCR oferă până la sfârşitul anului 2011 limite de overdraft pre-aprobate de până la 40.000 de lei. Microîntreprinderile pot folosi aceste fonduri pentru creditarea de ansamblu a activităţii curente.