Varianta oferită de Blue Air pasagerilor care au bilete la cursele suspendate ale operatorului MyAir s-a modificat în această noapte. Astfel, dacă ieri clienţii înlocuiau biletele MyAir cu unele Blue Air plătind doar taxele de aeroport, astăzi schimbul ajunge la 118 euro pentru un bilet dus-întors.

Taxele de aeroport însemnau 42 de euro pentru plecarea din Băneasa şi 19-21 de euro pentru retur din aeroporturile italiene.

Acum, oferta Blue Air nu mai sună la fel de bine. „Victimele” MyAir trebuie să plătească 59 de euro pe segmentul de zbor, taxă de modificare a biletului, ceea ce înseamnă că pentru o cursă dus-întors preţul este de 118 euro. Mai mult, ei trebuie să plătească şi 6 euro dacă au bagaj de cală, taxă pe care MyAir nu o percepea şi, în mod normal, italienii ar trebui să le-o restituie clienţilor care fac acest schimb, potrivit reprezentanţilor Blue Air.

Nici noua ofertă nu se ştie exact cât va fi valabilă. „Mâine, poimâine şi în zilele următoare nu credem că se va mai modifica oferta noastră pentru pasagerii MyAir. Se fac în continuare calcule, pentru că sunt foarte mulţi oameni şi este un efort destul de mare să păstrăm un preţ atât de mic, mai ales că nu avem nicio înţelegere cu MyAir şi trebuie să susţinem un business”, a declarat, pentru capital.ro, Florentina Ivan, director de markenting la Blue Air.

Ivan susţine că operatorul aerian a luat ieri decizia să le ofere clienţilor MyAir posibilitatea de a schimba biletele doar în schimbul taxelor de aeroport pentru ca erau mulţi pasageri blocaţi în aeroport şi că acea variantă nu putea ţine la nesfârşit.

DETALII:
Citeşte şi UPDATE: Cursele MyAir operate de pe Băneasa, suspendate din cauza datoriilor.
Citeşte şi Clienţii MyAir nu-şi vor mai primi banii înapoi!.