Centrofarm, unul dintre cele mai longevive lanțuri de farmacii de pe piața locală, își extinde rețeaua prin deschiderea primului Farma Drive.

Conceptul de farma drive este o noutate  pe piața locală și se adresează mai ales clienților care știu exact de ce produse au nevoie și își doresc să le obțină rapid, fără a sta la coadă și fără a coborî din mașină. Mecanismul după care funcționează farmacia este similar oricărui alt tip de drive: clientul intră cu mașina în spațiul special amenajat, comandă produsele necesare, le plătește și le primește.

"Studiem de mai mult timp acest nou serviciu, pentru a acoperi nevoile reale ale clienților noștri. Există diverse situații în care aceștia au nevoie de produse rapid și este mai comod să le primească direct în mașină, fie că se grăbesc în drum spre birou, că se află în mașină cu cei mici sau că vor să evite intemperiile din sezonul rece. În plus, și locația a fost favorabilă amenajării unei astfel de farmacii, dispunând de suficient spațiu pentru circulații auto perimetrale. Astfel, chiar la prima oră, în drum spre serviciu, poți face ușor cumpărăturile  urgente din farmacie, fără a pierde timp", declară Mihai Corbu, responsabil cu dezvoltarea lanțului de farmacii Centrofarm.

Centrofarm deţine 58 farmacii,  dintre care 35 în Bucureşti şi 23 în ţară.