Nu trebuie să mai pierzi ore întregi ca să ajungi la mare pentru a te bucura de un week-end de relaxare şi distracţie! Te poţi bucura de soare, dar şi de răcoare şi distracţie chiar în inima Bucureştiului!

 

Hotelul Radisson SAS vine cu o ofertă irezistibilă: petreceri la piscină, barbeque şi cocktailuri spectaculoase şi răcoritoare.

 

Recent deschisă, gradina interioară a hotelului Radisson SAS oferă facilităţi de excepţie: piscina în aer liber, cel mai mare Jacuzzi exterior din Europa, restaurantul Pool Side Grill care îşi aşteaptă oaspeţii cu meniuri rafinate pentru toate gusturile, de la cele mai uşoare şi savuroase feluri până la fripturi apetisante obţinute prin procedee unice de afumare. Serviciile de excepţie, marca Radisson SAS, vor fi completate de atmosfera fie energizantă, fie relaxantă a muzicii lounge. Totul într-un cadru natural luxuriant, cu plante exotice, care face din grădina Radisson SAS cea mai la modă locaţie pentru petreceri şi cel mai dorit loc de distracţie şi relaxare din capitală!

 

Celor care îşi petrec vara în Bucureşti, Radisson SAS le aduce marea la picioare. Oferta specială include cazare în cameră dublă, Sunday brunch-ul stil buffet, un mic dejun bogat acces gratuit la sala de fitness şi piscina acoperită a World Class Health Academy, acces gratuit la toate facilităţile grădinii interioare, la preţul de 152 euro pe noapte pentru două persoane. Copiii până la 6 ani beneficiază de gratuitate.

 

Oferta este valabilă de vineri până duminică.

 

Rezervări la tel. 021 311 9000

 

[email protected]

bucharest.radissonsas.com

Calea Victoriei 63-81