Este vorba despre Dwayne „the Rock” Johnson, cel mai bine plătit actor din lume în prezent.

Acesta a anunţat printr-un mesaj video publicat pe contul personal de Instagram că, în ciuda faptului că au fost „disciplinaţi”, el şi familia lui au fost diagnosticaţi cu Covid-19.

Potrivit acestuia se pare că atât fostul luptător, soţia lui, Lauren, cât şi fiicele Jasmine şi Tiana, în vârstă de patru, respectiv doi ani, au contractat virusul în urmă cu aproximativ două săptămâni şi jumătate de la prieteni foarte apropiaţi care, la rândul lor, nu ştiau că sunt infectaţi.

„Vă pot spune că asta a fost una dintre cele mai mari şi dificile provocări pe care le-am îndurat ca familie”, a spus actrul.

O lovitură în stomac

Totodată, Johnson, în vârstă de 48 de ani, a mai adăugat că rezultatul pozitiv al testelor a fost ca „o lovitură în stomac”. El a precizat că nu mai sunt contagioşi. „Mulţumită lui Dumnezeu, suntem sănătoşi”.

„Prioritatea mea este să îmi protejez mereu familia. (…) Asta nu are nimic de-a face cu politica. Poartă-ţi masca. Este ceva real. Şi este lucrul corect ce trebuie făcut”.

Dwayne „The Rock” Johnson are 48 de ani și este extrem de cunoscut pentru rolurile pe care le-a avut, dar și pentru aparițiile sale.

În prim fază, acesta i-a urmat tatălui lui, Rocky, în cariera de luptător. Starul World Wrestling Entertainment (WWE) a trecut apoi la actorie, jucând în filme ca „The Scorpion King”, „Fast & Furious 6” şi franciza „Jumanji”.

A avut un succes uriaș în acest sport înainte de a se apuca de actorie, unde a jucat în filme de succes precum The Scorpion King, Fast & Furious 6 și franciza Jumanji.

Fostul luptător ar fi câștigat 87,5 milioane de dolari (67 milioane de lire sterline) în ultimul an, inclusiv 23,5 milioane de dolari pentru thriller-ul Netflix Red Notice, notează BBC.