O redeschidere a României, cu spectale și concerte? Florin Cîțu își dorește acest lucru

Florin Cîțu a punctat își dorește să „redeschidem economia pentru toți românii” și vrea să vadă „concerte peste tot în România”.

„Eu vreau să văd concerte peste tot în România, nu doar la Cluj. Vreau să redeschidem economia pentru toți românii. De aceea am și asigurat numărul suficient de doze, pentru a ne putea vaccina cu toții și viața să revină la normal, exact cum era înainte. Aici, cu concertele, domnul Boc are concurență, pentru că și mie îmi plac concertele și îmi doresc să participăm cât mai rapid la astfel de spectacole, dar cheia este vaccinarea”, a explicat Florin Cîțu.

Coronavirus în România, 16 aprilie!

Până astăzi, 16 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 1.023.565 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 930.942 de pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 3.264 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 619 persoane au fost reconfirmate pozitiv.

Până astăzi, 25.937 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat. În intervalul 15.04.2021 (10:00) – 16.04.2021 (10:00) au fost raportate 137 de decese (71 bărbați și 66 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brăila, Brașov, Buzău, Caraș-Severin, Călărași, Cluj, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomița, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Sălaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Vâlcea, Vrancea, Ilfov și Municipiul București.

Sursă foto: INQUAM Photos, Octav Ganea