Când faci afaceri profitabile, înseamnă că iei decizii bune, la momentul potrivit. Noi, la OTP Bank, lucrăm cu antreprenori încă de la înființare și înțelegem că au nevoie de soluții rapide, care aduc profit imediat.

De aceea, am creat OTP POS, un serviciu atât de avantajos pentru antreprenorii mari și mici încât nu cere deliberări sau procese de decizie complicate. Să-ți explicăm de ce.

Ce este OTP POS?

OTP POS este serviciul oferit de OTP Bank prin care clienții tăi vor putea face  plăți cu cardul pentru produsele sau serviciile cumpărate.

Cui i se potrivește?

Practic, oricărei afaceri care are o casă de marcat și care, de obicei, încasează banii în numerar. Vorbim despre chioșcuri și magazine de cartier, ateliere de reparații, cafenele, librării, supermarketuri și altele.

Cum se taxează folosirea servciului OTP POS?

OTP Bank are cel mai mic comision de pe piață la tranzacțiile cu cardul. De fiecare dată când un client achită cu cardul, banca reține doar 0,35% din valoarea tranzacției. Practic, aproape nimic!

Ce presupune OTP POS?

În primul rând, primești un terminal de plată Point of Sale (POS) pentru carduri. Terminalul POS are un cont bancar asociat în care sunt primite toate tranzacțiile efectuate cu cardul și care se află la dispoziția completă a antreprenorului.

Ce beneficii îmi aduce OTP POS?

În primul rând, mai mulți clienți. Plata cu cardul atrage o categorie mai tânără și mai dinamică de clienți, în general oameni cu o putere mai mare de cumpărare. În plus, plata prin POS e mai rapidă decât achitarea prin numerar, ceea ce înseamnă că vei reduce timpul de așteptare. Iar fără așteptare, n-ai parte de cozi la tine în magazin.

Oferta specială OTP POS, până pe 30 iunie

Dacă te grăbești, poți beneficia de oferta OTP POS:

  • 0,35 % comision procesare tranzacții;
  • Pachetul OTP POS din segmentul e-commerce GRATUIT, timp de 3 luni;
  • Instalare gratuită a terminalului POS.
     

APLICĂ AICI ȘI OBȚINE CEL MAI MIC COMISION DE PE PIAȚĂ!

Ce alte avantaje primeşti?

  • Administrare GRATUITĂ a contului curent;
  • 10 tranzacții GRATUITE / lună, pentru plățile interbancare în lei prin Internet Banking și Mobile Banking;
  • ZERO comision la ordinele de plată intrabancare, plătite prin Internet Banking.