Numai că femeia de afaceri a subestimat popularitatea ofertei, aşa că nu mică i-a fost mirarea când a văzut că 8.500 de persoane au comandat prăjiturele, ceea ce i-a adus pe cei opt angajaţi ai cofetăriei în imposibila situaţie de a face 102.000 de brioşe!

Pentru a onora comanda, Rachel Brown a fost nevoită să angajeze încă 25 de cofetari, iar ceea ce ea a considerat a fi o afacere, i-a adus pierderi de 20.000 de dolari. "Fără nicio îndoială, asta a fost cea mai proastă decizie pe care am luat-o. Am avut mii de comenzi, care mi-au depăşit orice aşteptări. A fost un adevărat coşmar. În toată grabă de a livra comenzile la timp, mi-a fost teamă că va scădea calitatea produselor. Am această afacere de 25 de ani şi am crezut că ştiu ce am de făcut, dar am fost depăşită de situaţie. Ne aşteaptă o perioadă grea pentru a recupera banii pierduţi. Nu voi mai apela niciodată la astfel de oferte", a declarat proprietara cofetăriei.

Site-ul Groupon oferă cupoane care asigură reduceri semnificative la o multitudine de bunuri sau servicii, de la cine la restaurant la tratamente spa. Companiile care oferă reduceri pe acest site speră să atragă noi clienţi sau să le ofere acestora şi alte produse.