Sacha Jurva a fost numit executive assistant manager in cadrul departamentul Food & Beverage al hotelului InterContinental din Bucuresti, informeaza un comunicat remis redactiei. Inainte de a veni in Bucuresti, Sacha a fost director of Food & Beverage al Holiday Club Cariba in Turku, unul dintre cele mai mari centre de conferinte din Finlanda. 

In pozitia sa din cadrul echipei manageriale a hotelului InterContinental din Bucuresti, Sacha va coordona activitatea a 11 sali de conferinte si intalniri, doua restaurante si un lobby bar. Acesta va avea in subordine departamentele Bucataria, Banqueting, Room Service, restaurantele Madrigal Steak House si Corso Brasserie, Club Lounge, Lobby Lounge si Intermezzo Bar. 

Sacha are 12 ani de experienta in domeniu, din care 10 cu lantul InterContinental Hotels Group. A mai detinut pozitiile de assistant Food & Beverage director in Semiramis InterContinental Cairo si in Hotel InterContinental Abu Dhabi, Food & Beverage manager in Crowne Plaza Bahrain si a mai lucrat pentru Churchill InterContinental London si InterContinental Berlin.

 

Sursa: Capital 19 Iunie 2007