Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a început să pună popriri pe conturile datornicilor, pentru a recupera banii pe care aceștia îi datorează statului român, scrie bugetul.ro.

ANAF a mai găsit o soluție prin care să facă rost de bani și pregătește o mare lovitură pentru români.

Companiile din România care operează cu criptomonede ar putea avea parte de surprize când vor face declaraţiile fiscale, scrie bugetul.ro.

Potrivit sursei citate, pe piața din România sunt magazine care acceptă plata cu bitcoin. De asemenea, există companii care au făcut investiţii masive în criptomonede.Toate acestea pot avea surprize atunci când vor face declaraţiile fiscale.

Există magazine în România care acceptă plata în bitcoin şi companii care au făcut investiţii masive în criptomonede, iar acestea pot avea surprize atunci când vor face declaraţiile fiscale. ANAF nu ştie cum să le impoziteze şi mai degrabă se uită către BNR (Banca Naţională a României) sau ASF (Autoritatea de Supraveghere Financiară), a spus Daniel Petre, director impozitare indirectă la Deloitte România, în cadrul unui eveniment al Deloitte, conform sursei citate.