Piaţa Victoriei este una dintre zonele cu cea mai mare concentrare de clădiri de birouri pe metrul pătrat si polul dezvoltării centrelor de business din Capitală. HQ Victoria este un nou proiect exclusiv CBRE|Eurisko.

Cladirea este structurata pe 6 niveluri supraterane cu tot cu parter si doua subterane. Cladirea va oferi facilitati de clasa A, dar cea mai importanta facilitate este, de altfel, cea a locurilor de parcare. HQ Victoria asigura un numar de locuri de parcare comparabil cu cladiri de birouri de dimensiuni mult mai mari: 83.

„In plina criza de oferte pentru spatii de birouri de clasa A amplasate central, ridicarea HQ Victoria va oferi o solutie companiilor interesate de un sediu in Piata Victoriei”, spune Sebastian Dragomir, Senior Broker Commercial Department CB Richard Ellis | Eurisko.

Etajele sunt tip ”open-space”, ceea ce asigura adaptabilitate în compartimentare si mobilare.Dotarile tehnice prevad sisteme de securitate si monitorizare CCTV, combinate cu supravegherea efectuata prin intermediul echipelor de securitate.

Cladirea este dotata cu sistemele de climatizare si de alarma, cu infrastructura pentru retele de calculatoare si un sistem antiincendiu performant. Podeaua tehnica inaltata asigura izolatia termica, fonica si electrostatica la standarde europene si ascunde vederii cablajele retelelor de telefonie si a infrastructurii IT.

Sursa: CB Richard Ellis Eurisko