Fostul șef al ANAF l-a atacat dur pe ministrul Eugen Teodorovici pe care l-a numit „hahaleră”. Gelu Diaconu l-a desființat pe ministrul finanțelor despre care a spus dă este un „narcist care debitează bazaconii”. Acesta nu s-a lăsat intimidat și a spus clar și răspicat că l-ar tenta scaunul ocupat în acest moment de Iohannis.

Hahalera de la Finanţe.  De când am intrat pe băncile scolii cu profil economic, mi l-am imaginat pe ministrul de finanţe ca fiind o persoana asupra căruia apasă răspunderi imense. Un om care vorbeşte măsurat şi conştient de consecinţele vorbelor sale, care gândeşte infinit mai mult decât vorbeşte, care se îmbracă şi se comporta decent totdeauna şi care are cunoştinţe profesionale cu mult peste media breslei.

De-a lungul a aproape 20 de ani de cariera am avut prilejul să mă intersectez profesional ca subordonat cu vreo 12 miniştri ai finantelor publice. Niciunul dintre acestia nu s-a apropiat de nivelul de incompetenta şi penibilul lui Teodorovici.

Un narcisist care debitează bazaconii în public cu uşurinţa unei precupeţe de Obor, un fante întârziat care fumează trabuc în videoconferinţe de faţă cu sutele de oameni responsabili din teritoriu, o marionetă a tandemului penal Dragnea-Vâlcov, un „easy going” atent la interesele unora de prin cluburile de fiţe, un individ cu venituri legale mai mici decât ratele bancare pe care le plăteşte lunar, un susţinător al unor habarnişti sadea aduşi de el în sistem, pe scurt o catastrofă vie a finanţelor publice din România.

Ce va lăsa în urma sa acest personaj în visteria tarii poate fi asemuit cu efectele unei viituri a incompetentei, a bunului plac şi a lăcomiei baronilor PSD.   Zilele trecute i-a trasat ca sarcina şefei ANAF ca anul viitor sa finalizeze procesul de informatizare al ANAF. Asta arată o dată în plus ca omul nostru habar nu are pe ce lume trăieşte. Însă subconştientul lui lucrează. După tunul caselor de marcat, după pregătirile febrile de securizare cu tehnologie chinezească a frontierei UE, hahalera mai pregăteşte unul: parteneriatul public-privat în administrarea fiscală!!!

Doamna Dăncilă, dacă pe Dragnea nu l-aţi putut salva de la puşcărie, salvaţi-l măcar pe Orlando dându-l afară!”, scrie Diaconu pe pagina sa de Facebook.

Ministrul Finanțelor a lăsat, din nou, să se înțeleagă că vizează cea mai înaltă funcție în stat. El a admis, într-o intervenție la Antena 3, că ar vrea să candideze la Președinție.

„Când anume, nu stiu! Cândva, cu siguranță!”, a declarat Teodorovici la Antena 3, întrebat despre candidatură. „Orice politician, dacă nu este ipocrit, trebuie să recunoască că trebuie să facă eforturi pentru a avansa politic”, a adăugat ministrul. Întrebat dacă își va depune candidatura la viitorul congres al PSD, Teodorovici a evitat un răspuns clar.  Nu este pentru prima oară când ministrul de Finanțe cochetează cu ideea unei candidaturi la alegerile prezidențiale.