Firma Canam Steel, specializată în construcţii metalice, intenţionează să deschidă în Braşov un hotel care va fi afiliat lanţului Hilton, a declarat agenţiei MEDIAFAX primarul Braşovului, George Scripcaru.

„Compania Canam Steel vrea să deschidă un hotel Hilton, de cinci stele, la Braşov. Acum sunt în faza de identificare a terenului, şi au în vedere trei variante de locaţii”, a spus Scripcaru.

El nu a precizat valoarea investiţiei şi nici numărul de camere al hotelului care urmează să fie construit.

Reprezentanţii Canam Steel, companie înregistrată în Braşov şi cu acţionari canadieni, au declarat pentru MEDIAFAX că este prematur să dea detalii despre viitorul hotel, primele informaţii urmând să fie furnizate în luna iulie.

Canam Steel este o firmă specializată în proiectarea şi construcţia de structuri metalice.

Adela Cristea, director de dezvoltare al Hilton pentru Europa şi Africa, declara în luna martie a acestui an, la un forum hotelier, că lanţul Hilton intenţionează să-şi extindă în următorii ani prezenţa pe piaţa din România cu mai multe branduri din portofoliu, printre care cel de lux, Waldorf Astoria.

Ea a adăugat atunci că oraşele vizate pentru un hotel Hilton sunt Cluj-Napoca, Braşov şi Timişoara, urmând ca în alte oraşe mari să fie construite hoteluri Doubletree sau Garden Inn

Pe piaţa locală există o singură unitate sub umbrela Hilton, în Bucureşti, iar cea de-a doua va fi deschisă în această vară la Sibiu.

SURSA: Mediafax