Fabrica de cablaje auto Sumitomo Electric Wiring Systems (Sews) din Deva va deschide, luni, un punct de lucru în municipiul hunedorean Brad, unde vor fi angajate peste 200 de persoane, transmite Mediafax.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, vineri, de Sews România, la zece ani de la deschiderea fabricii din Deva, de producţie a cablajelor electrice pentru industria auto, compania Sumitomo Electric Wiring Systems deschide în municipiul Brad un alt punct de lucru.

Peste 200 de angajaţi

Potrivit sursei citate, acesta este cel de-al doilea punct de lucru al fabricii din Deva, după cel deschis la Haţeg, în anul 2007.

Primii angajaţi vor începe lucrul la Brad luni, pentru început acolo fiind transferată o linie de producţie, urmând să aibă lor şi alte transferuri, numărul angajaţilor urmând să ajungă la peste 200 de persoane.

Fabrica de producţie a cablajelor electrice pentru industria auto din Deva are, în prezent, peste 2.600 de angajaţi, care reprezintă jumătate din numărul total de salariaţi ai Concernului Sumitomo în România.

SURSA: Mediafax