Femeia de 76 de ani depistată cu noul coronavirus, a murit joi la Spitalul de Boli Infecțioase Cluj-Napoca. Aceasta aparținea cultului penticostal și era cântăreață. Aceasta mai era cunoscută sub numele de Ileana din Vâlcele.

Decesul femeii a fost confirmat atât de familia acesteia cât și de Caleb Nechifor, prezbiter în Biserica Penticostală „Betania” Cluj-Napoca, într-un comunicat de presă.

Mesajul Bisericii

„Anunțăm cu regret că sora Ileana din Vâlcele, după o intensă suferință, ultimele zile fiind la terapie intensivă, a plecat, joi, la Domnul pe care L-a slujit o viață întreagă. Cântările ei duhovnicești, dar și pasiunea ei pentru misiune în țară și în străinătate, vor rămâne un reper pentru întreaga lume. Întotdeauna când ne întâlneam în lucrare mă întâmpina cu cuvinte de glorie și slavă la adresa lui Dumnezeu. A plecat să cânte în corul din Cer! Ne-am dat întâlnire pe marea de sticlă unde vom cânta împreună în Corul Ceresc. Decesul e confirmat atât de pastorul sorei noastre, cât și de familie”, se arată în comunicat.

Joi, Grupul de Comunicare Strategică a anunțat decesul celui de-al 18-lea pacient cu noul coronavirus din România.

Femeia a fost transferată în 22 martie în secția ATI a Spitalului de Boli Infecțioase Cluj, după ce a fost confirmată cu COVID-19. Aceasta avea afecțiuni preexistente: hipertensiune arterială, diabet zaharat.