Prețul locuințelor din Singapore a cunoscut o creștere de 14% în 2010 față de 2009, deși spațiul pentru speculații este limitat întrucât guvernul din Singapore ia măsuri destul de concrete pentru sectorul imobiliar.

China este cea mai vizată de eventuală apariție a unei bule imobiliare. Anul trecut, prețurile au crescut cu peste 15%, iar băncile au primit instrucţiuni să includă în cel mai grav scenariu un declin de 50-60 la sută al preţurilor, după ce la precedentele teste de stres scăderea preţului locuinţelor era de 30 la sută.

În Israel creșterile pe 2010 ale prețurilor la locuințe a fost de 16,2%, în special din cauza suprafeței destul de mici a statului israelian, care conduce la o creștere de preț.
În Hong Kong, prețurile caselor au crescut cu peste 20%, în special din cauza "banilor ieftini" apăruți în urma unei politici monetare care încurajează acest lucru. Hong Kong este cea mai expusă regiune din lume la o bulă imobiliară asemănătoare celei din America.
Din Europa, cele mai expuse piețe imobiliare sunt cea din Austria, din cauza sistemului bancar care este vulnerabil în Europa de Est și cea din Polonia, care a devenit foarte atractivă pentru investitori.