Numire surpriză în Guvern: sora unei cunoscute jurnaliste a primit o funcție foarte importantă. Este vorba despre Violeta Vijulie de la PNL care a anunțat, pe pagina sa de Facebook, că a început un job nou la Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei.

Violeta Vijulie este noul vicepreşedinte al Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici.Numirea sa a fost făcută prin decizia prim-ministrului, la propunerea ministrului Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei.

Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici (ANFP) funcţionează în subordinea Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei.

Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial nr. 31 din data de 15 ianuarie 2020.

Cine e Violeta Vijulie

Violeta Vijulie este sora Elenei Vijulie, o cunoscută jurnalistă, realizatoarea unor documentare istorice memorabile la Digi 24. Elena este căsătorită din 2018 cu fostul președinte al TVR, Stelian Tănase.

La începutul anului trecut, Violeta Vijulie a anunțat că va candida pentru Primăria Sectorului 3.

”Dragi prieteni, după 16 ani în Partidul Național Liberal, am decis să candidez pentru Primăria Sectorului 3. Vă rog să fiți alături de mine, să îmi urmăriți postările în care vă voi prezenta ideile mele pentru Sectorul 3 și să vorbiți despre mine cu prietenii și rudele. Aștept întrebările și propunerile voastre pe pagina mea de Facebook. Vă mulțumesc!”, a scris atunci Violeta Vijulie pe Facebook.

De altfel, numele său a fost vehiculat la un moment dat și pe lista celor care ar fi urmat să facă parte din Guvernul Orban. Violeta Vijulie era trecută pe lista cu miniștrii care vor ajunge în viitorul guvern liberal, ea urmând să se ocupe de Românii de Pretutindeni.