Expert Capital

O cultura financiara putin sofisticata si o aplecare scazuta pentru risc. Acesta este profilul investitorului roman. Tocmai de aceea, majoritatea analistilor cred ca, in viitor, fondurile de investitii ar putea atrage banii economisiti acum in banci. si asta pentru ca dobanzile au ajuns la un nivel cu mult sub rata prognozata pentru inflatie.

Oameni in Top

Florin Pogonaru a facut o avere de circa opt-noua milioane de dolari, plasandu-si banii in fonduri de investitii. Asta dupa ce a studiat foarte bine activitatea de investment banking, fiind coordonatorul pentru Romania al unor importante grupuri financiare. Detine 20% din actiunile societatii Romcolor, pachet evaluat la peste un milion de euro. Veti afla cum isi investeste banii.

Trenduri

Pentru oamenii de afaceri, conteaza marca stiloului cu care isi semneaza contractele. Noi va aratam care sunt tendintele, cat cheltuie fiecare pentru a fi la moda si ce inseamna un stilou bun.

Oskar Capital TV

Vom acorda noi Oskaruri oamenilor care au facut ceva bun pentru economie si pentru societate. Va vom spune motivul care ne-a facut sa acordam acest premiu. Astfel, meritele lor sunt inca o data recunoscute.