Vom vedea lansarea iPhone 5S? Pentru că dacă privim strategia Apple putem constata că, spre deosebire de alți producători de telefoane care la fiecare lansare umblă la designul telefoanelor, americanii își păstrează aceeași formă de bază pentru cel puțin 2 generații. Stau mărturie 3G/3GS, 4/4S. Am putea concluziona faptul că pe 10 septembrie, cel mai probabil, vom vedea iPhone 5S, cu un sistem de operare mai bun decât iPhone5. De altfel, cea mai mare schimbare pentru cumpărătorii de iPhone va fi sistemul iOS 7, despre care s-a tot vorbit în ultima perioadă.De asemenea, pe partea de hardware ne putem aștepta la  un procesor mai rapid, o baterie și o cameră mai bună. Surpriza poate fi implementarea securității biometrice, sub forma unui cititor de amprente ale degetelor, pentru Apple a achiziționat în urmă cu un an o companie care este specializată în așa ceva.
iPhone 5c?
Zvonurile privind un iPhone ieftin au luat amploare în ultimii 2 ani, însă nu păreau a se materializa până de curând, când telefoane mai ieftine, cu sistem de operare Android, au început să muște din cota de piață a Apple. 
Ce se știe despre iPhone 5c? Se pare că va avea carcasa din plastic, va fi ieftin, însă nu atât de ieftin pe cât se așteaptă lumea.  De asemenea, poate fi disponibil într-o gamă largă de culori.