Ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor, spune că nimeni nu încearcă să ascundă nimic în cazul de la Caracal şi dă asigurări că toți cei vinovați vor plăti. Reacția vine după ce deputatul PNL Adriana Săftoiu a spus că a ascultat înregistrările la 112 cu Alexandra și nu mai crede nimic din ce i se servește public, potrivit Ştiripesurse.

„E vorba de prevenţie aici, e necesar să ne întoarcem la prevenţie, astfel de lucruri trebuie prevenite şi abia după aceea intervenit. Eu o asigur pe doamna Săftoiu că toţi cei vinovaţi vor plăti, că nimeni nu încearcă să ascundă absolut nimic în această speţă şi vă asigur cu toată responsabilitatea în fața tuturor telespectatorilor că cei care au greşit vor plăti, indiferent cine sunt ei. Nu ne vom lăsa. V-am spus în seara aceasta că în ceea ce mă priveşte, am declarat un război total acestor reţele de criminalitate şi acestor mafioţi, nimeni nu scapă din cei care au greşit”, a afirmat Mihai Fifor.

Ministrul interimar de Interne spune ca trebuie să existe deplasări la fiecare inspectorat județean și să fie făcută o analiză pentru a vedea unde nu funcționează lucrurile.

„Pe de altă parte, trebuie să vă spun un lucru cât se poate de clar, mergem în fiecare inspectorat judeţean, mergem şi facem analize, pentru că lucrurile acestea trebuie făcute şi trebuie văzut ce, unde şi ce anume nu funcţionează şi corectăm cât se poate de repede”, a mai precizat Mihai Fifor.

Deputatul PNL Adriana Săftoiu a afirmat că după ce a ascultat discuția operatorului 112 cu Alexandra Măceșanu, fata ucisă în Caracal, nu mai crede nimic „din ce ni se servește public”. Săftoiu susține că „acel monstru nu e singur și cineva încearcă să ne convingă că e singur”. Deputatul liberal a participat, luni, la ședința Comisiei de Apărare a Camerei Deputaților, unde deputații au ascultat stenograma convorbirii dintre Alexandra Măceșanu și operatorii 112.