Chiar dacă anul trecut nu a avut un loc de muncă la stat sau în mediul privat, Dan Iulius Plaveti a fost ales să conducă TAROM, o companie cu aproximativ 2.000 de angajați și pierderi de milioane de euro. Conform declarației de avere depusă la începutul mandatului de manager TAROM, Dan Plaveti a avut venituri, în 2015, doar din două consilii de administrație.

Mai exact, în calitate de membru în consiliul de administrație al CFR Călători, Dan Plaveti a câștigat 20.877 lei, iar de la Tulcea Gaz a încasat 5.600 lei. Actualul șef TAROM are o avere considerabilă, potrivit declarației de avere postată pe site-ul TAROM. Acesta deține 12 terenuri în București, Ilfov și Olt.

Cinci din cele 12 terenuri aflate în proprietatea lui Dan Plaveti, în suprafață de aproximativ 25.000 mp, se află în jurul Capitalei. Șeful TAROM are două apartamente în București și un spațiu comercial în Caracal. La rubrica de “plasamente, investitii și imprumuturi acordate”,  Șeful TAROM, Dan Plaveti a dat cu împrumut sume în valoare totală de aproximativ 300.000 euro unor persoane fizice și firme.

De asemenea este asociat la patru firme unde deține mai multe acțiuni.