Anul trecut, Renania a înregistrat vânzări în valoare de 22,2 mil. euro, cu 21% mai mari faţă de anul anterior., iar ţinta de dezvoltare stabilită pentru perioada următoare corespunde unui ritm mediu de creştere anuală de 26%.
„Noul director general are obiectivul de a dezvolta compania şi de a dubla cifra de afaceri Renania la peste 40 mil. euro, în trei ani”, a declarat Orlando Szasz, preşedintele Consiliului Director şi acţionar al companiei alături de fratele său Roland Szasz.
De la începutul lunii februarie compania are un nou director general. Florentina Taudor s-a ocupat anterior de conducerea operatională şi dezvoltare în domeniul bancar, la BCR şi GE Money România.
Ca parte din redefinirea modelului de afaceri, compania a anunţăt că va investi 700.000 euro până în 2015 în programe de training şi formare profesională.
„În termeni operaţionali, 2012 marchează şi regândirea prezenţei noastre în teritoriu. Compania îşi va optimiza activitatea în zonele cu potenţial ridicat pentru a fi cât mai aproape de clienţi şi de nevoile lor”, a declarat Florentina Taudor.  
În lipsa unor perspective pozitive de revenire economică, clienţii vor manifesta în continuare prudenţă în extinderea bugetelor de achiziţii, fapt ce va conduce piaţa la o valoare similară anului precedent, de circa 80-90 mil. euro, estimează reprezentanţii Renania.