Automobilul este disponibil pentru comenzi în două variante de motorizare: 640i, la preţul de 72.050 euro (fără TVA) şi 650i, la preţul de 83.600 euro (fără TVA).

Noul model vine cu o serie de premiere tehnologice pentru segmentul maşinilor decapotabile premium, printre care două motorizări TwinPower Turbo de ultimă generaţie, cutie de viteze automată cu 8 trepte disponibilă standard pe ambele versiuni, direcţie integrală (Integral Active Steering) sau display cu tehnologie flat screen la interior.

Maşina este fabricată la Dingolfing, Germania, în aceeaşi locaţie cu gama BMW Seria 5 şi BMW Seria 7, folosind tehnologii inovatoare de planificare a producţiei, dar şi soluţii de eficientizare care reduc consumul de energie.

Noul BMW Seria 6 Cabriolet trece valorile automobilelor BMW decapotabile cu patru locuri printr-o interpretare modernă, păstrând însă trăsăturile clasice de design, aşa cum au fost definite de BMW 501, 502 sau 503 – capota alungită care inspiră putere şi prestanţă, habitaclu împins mult în spate, ampatamentul mărit pentru mai multă stabilitate pe şosea. În acelaşi timp oferă toate elementele pentru o călătorie luxoasă şi confortabilă, specifică unui Grand Tourer, dar şi sportivitatea remarcabilă a mărcii germane.

În primele două luni din 2011 au fost vândute în România, 172 de automobile BMW, conform statisticilor Asociaţiei Producătorilor şi Importatorilor de Automobile.
SURSA: Agerpres