Aerul fierbinte al verii îți învăluie simțurile! Totul se topește în jurul tău, culorile se contopesc și o toropeală plăcută te cuprinde… Te miști încet și languros, în arșița verii și te lași răsfățată de mătasea naturală care îți învăluie tot corpul ca într-un “cocon”.  Apoi, te transformi într-un fluture cu aripi mătăsoase și plutești deasupra tuturor. Florile delicat brodate, presărate cu mărgele “nisip” din sticlă te transformă într-o apariție răvășitoare, iar feminitatea ta este ridicată la rangul de absolut!

Aceasta este povestea noii colecții de vară, Summer Couture by Cristallini. În paleta coloristică a colecției predomină nuanțele marine de albastru, turcoaz și bleu, bej-urile calde, de pământ și clasicul negru.  Mătasea satinată, voalul din mătase și tul-ul sunt înnobilate de dantela Chantilly, aplicațiile florale și broderia manuală.

Rochiile lungi cu croiala sirenă  sunt “concurate” de cele midi, de cocktail. Elemente precum decolteul adânc, tăietura pe un picior sau spatele gol dau un aer senzual colecției, în timp ce preplum-ul sau tăieturile retro, asigură eleganță atemporală.

Colecția de vară Summer Couture by Cristallini este disponibilă în showroom-ul din Bd. Unirii 108, dar și în magazinul online cristallini.ro.

La trei ani de la lansare, Cristallini vinde, lunar, între 150-200 de rochii, cu o valoare medie 1.700 lei.