Prezentat oficial la Salonul Auto de la Geneva din această primăvară, Suzuki Celerio este disponibil acum și în România. Conform producătorului, Celerio stabilește noi referințe în ceea ce privește spațiul interior și spațiul pentru bagaje în segmentul A. Cu o lungime totală de doar 3,6 metri, modelul oferă suficient spațiu în interior pentru cinci persoane și un portbagaj de 254 litri, cel mai mare din această clasă. Beneficiind de experiența în dezvoltarea modelor compacte, Suzuki a reușit să maximizeze spațiul interior, oferind șoferului și pasagerilor mai mult confort.

Singura versiune disponibilă în România este echipată cu un motor alimentat cu benzină, în 3 cilindri, de 998 cmc, care dezvoltă 68 CP la 3.500 rpm. Suzuki Celerio dispune de o cutie de viteze manuală în 5 trepte, optimizată pentru a asigura un consum redus și un confort sporit. Noul motor Euro 6 dezvoltat de Suzuki înregistrează un consum combinat de 4,3 litri/100 km (urban 5,1 l/100 km și extra urban de 3,7 l/100 km) și emisii de CO2 de 99 g/km.

Suzuki Celerio se remarcă printr-u design dinamic la exterior, un interior spațios și finisaje de calitate. În România, Celerio este disponibil în șase culori de caroseriei și dispune de un pachet de dotări care pun accentul pe confortul șoferului și al pasagerilor.  Versiunea GL, disponibilă în România, este echipată în standard, printre altele, cu port USB în consola centrala inferioară, airbag-uri frontale, laterale și cortină, ABS, ESP, asistență la frânare și sistem de monitorizare a presiunii în pneuri.