Nokia România a anunţat astăzi că a prelungit termenul limită de înscriere a aplicaţiilor pentru ediţia locală a concursului Calling All Innovators, ca urmare a interesului mare al dezvoltatorilor români.

Noul termen limită până la care aplicaţiile pot fi înscrise în concurs este 10 iunie 2010, ceea ce înseamnă că dezvoltatorii au mai mult timp la dispoziţie pentru a se gândi şi pentru a crea cele mai bune aplicaţii care pot atrage atenţia companiei Nokia şi le pot aduce premii atractive.

Dezvoltatorul român care va fi ales câştigător al primului loc va fi premiat cu 6.000 de euro net, în timp ce aplicaţiile clasate  pe locurile doi şi trei vor aduce creatorilor 3.000 de euro şi respectiv 1.000 de euro net.

Câştigătorii vor fi anunţaţi în luna septembrie.

Înregistrându-şi în concurs aplicaţiile pentru terminale mobile, dezvoltatorii români au ocazia de a se alatura comunităţii de dezvoltatori Nokia, de a-şi vedea aplicaţiile disponibile la Nokia Ovi Store şi a ajunge, în acest fel, la milioane de utilizatori din întreaga lume. Mai multe informaţii despre competiţie sunt disponibile aici

CITEŞTE ŞI
Nokia îi invită la competiţie pe dezvoltatorii români

SURSA: Nokia