Având sistemul de operare de ultimă generaţie Symbian Anna, Nokia E6 introduce o gamă de noi funcţii precum conectivitate pentru business stabilă şi securizată, browsing mai rapid pe Internet şi servicii Ovi Maps îmbunătăţite. Nokia E6 este succesorul modelelor Nokia E71 şi Nokia E72, oferind performanţă îmbunătăţită şi o autonomie de excepţie a bateriei. Terminalul se diferenţiază şi prin designul elegant şi calitatea materialelor – sticlă şi oţel.
“Nokia E6 este conceput pentru oamenii care doresc soluţii – atât în mediul de afaceri, cât şi în ceea ce priveşte divertismentul”, a declarat Răzvan Petrescu, Country Manager, Nokia România. “Oferind posibilitatea gestionării a până la zece conturi de e-mail, o sumă de aplicaţii preinstalate precum şi notificări în timp real pentru reţelele de socializare, terminalul Nokia E6 este perfect deopotrivă pentru divertisment, cât şi pentru funcţii avansate de business.”
Pentru utilizatorii de business, Nokia E6 oferă acces direct, securizat şi în timp real la sistemele companiei prin intermediul Mail for Exchange şi Microsoft Communicator Mobile. Terminalul suportă de asemenea portalele de intranet şi extranet concepute pe serverele Microsoft Share Point. Funcţii suplimentare Microsoft includ suport pentru Mail for Exchange, cu criptare şi autentificare.
Nokia E6 are un ecran de 2,45 inch (640×480 pixeli), procesor ARM 11 de 600 de MHz, 256 MB RAM, cameră foto de 8MP şi spaţiu de stocare de 8GB ce poate fi extins până la 32 de GB.
Nokia E6 va fi disponibil la un preţ estimativ de 400 euro.
<iframe width="640" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/tL9EO3R_f_I" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>