Datorită faptului că mai mult de jumătate din cele 2,5 miliarde de posesori de camere digitale îşi împărtăşesc fotografiile online prin intermediul reţelelor sociale şi pentru că există peste 500. 000 de hot spot-uri Wi-Fi în peste 150 de ţări, beneficiile tehnologiei wireless nu au fost niciodată mai importante şi mai accesibile.

Bazate pe modelul de success SH100, gama de camere foto wireless SMART de la Samsung include cinci aparate foto și video conectate. Prima dintre acestea este camera compactă WB850F, lansată recent, ce beneficiază de o tehnologie Wi-Fi premium și de un zoom optic 21x. WB850F permite fotografilor amatori să creeze instantaneu albume cu cele mai memorabile imagini din călătorii, pe care le pot uploada direct pe Facebook, Picasa ori Photobucket, prin intermediul funcției Social Sharing. Astfel, cei dragi vor fi mereu la curent cu ultimele întâmplări, în timp real.

Noua ofertă Dual-View de la Samsung, DV300F, cu ecran LCD frontal de 1,5”, este accesoriul ideal pentru autoportrete. Prin conexiunea Wi-Fi, fotografiile pot fi încărcate instantaneu pe Facebook sau YouTube prin Social Sharing, indiferent unde te afli. Gama SMART include şi modelul ST200F, camera compact şi stilată care încape într-o poşetă sau într-un buzunar. Prin tehnologia Wi-Fi, aceasta permite stocarea imaginilor fie pe computer, cu ajutorul funcției Auto Backup, fie pe hard disk ori Cloud datorită spaţiului de stocare gratuit oferit de AllShare Play şi Microsoft SkyDrive, făcând fotografiile accesibile oriunde.