Panda Security, The Cloud Security Company, a lansat nouă linie de produse de retail pentru 2011, oferind o protecţie mai bună a resurselor şi un impact mai mic asupra sistemului faţă de versiunile anterioare.

Noile soluţii Panda, deja disponibile pentru achiziţie online, includ: Panda Internet Security 2011, Panda Global Protection 2011, Panda Antivirus Pro 2011 şi Panda Internet Security pentru netbook-uri.

Printre noile caracteristici se numără accesul de la distanţă pentru PC-urile dotate, eliminarea definitivă a datelor şi virtual browser.

De asemenea, toate noile soluţii Panda dispun de tehnologia Collective Intelligence care este folosită de o reţea de milioane de utilizatori la nivel global şi oferă o protecţie sporită împotriva ameninţărilor informatice cunoscute şi necunoscute.

Folosind aceste soluţii, utilizatorii pot naviga pe Internet, realiza achiziţii online, partaja fotografii sau clipuri video şi folosi reţele de chat fără a se teme de eventuali viruşi. În plus, noile versiuni Panda 2011 asigură un consum de resurse cu 50% mai mic faţă de versiunile anterioare, în cazul rulării pe Windows 7.

Panda Internet Security 2011 a obţinut primul loc în cele mai noi teste, primind certificarea Advanced + şi având functionalităţi net superioare faţă de toate suitele concurente ale Symantec, ESET, AVG, Kaspersky, F-Secure şi Trend Micro. Acest test, lansat pe 23 august, a analizat impactul suitele de securitate asupra performanţei sistemului şi a subliniat eficacitatea tehnologiilor de protecţie proactiva de la Panda şi minimizarea impactului asupra performanţei utilizatorilor.

Noile soluţii Panda 2011 sunt disponibile pe site-ul Panda Security, la distribuitorii autorizaţi Panda din România şi vor fi disponibile în scurt timp în toate magazinele de specialitate.

SURSA: Panda