Noi restricții la Târgul de Crăciun din Piața Universității! Se aplică de sâmbătă, 27 noiembrie

Așadar, hotărârea Guvernului precede ca, începând de sâmbătă, 27 noiembrie, capacitatea Târgului de Crăciun din Piața Universității să fie limitată la 1.000 de persoane simultan.

Pe lângă asta, autoritățile au decis să modifice și programul – astfel, de luni până vineri, bucureștenii pot veni la Târgul de Crăciun din Piața Universității între orele 12:00 și 21:00. În weekend, târgul va fi deschis între orele 10:00 și 21:00. De asemenea, autoritățile anunță că târgul va fi deschis de la ora 10:00 și în zilele de 29, 30 noiembrie și 1 decembrie, zile declarate libere de către stat.

Organizatorii târgului au adus la cunoștința oamenilor că „pentru o gestionare adecvată a numărului de vizitatori, esențială din motive de sănătate și siguranță accesul în târg se va face pe bază de bilet, care va acoperi, de asemenea, o parte din costurile organizării evenimentului”. Aceștia au mai spus că persoanele cu vârsta până în 12 ani vor putea intra la târg gratuit.

Prețul unui bilet, care asigură o singură intrare, este de 5 lei dacă este achiziționat online și 7 lei dacă este achiziționat de la casa de bilete din locație.

Municipalitatea a dat startul sărbătorilor de iarnă

Într-o altă ordine de idei, Primăria Municipiului București a decis să dea startul sărbătorilor de iarnă și a aprins deja iluminatul festiv pe străzile din Capitală.

Elementele decorative sunt montate pe bulevardele Lascăr Catargiu, Magheru, Kiseleff, Unirii, Piaţa Universităţii, Piaţa Romană, rond Piaţa Presei şi rond Beijing.

În perioada 26 noiembrie – 26 decembrie, pe esplanada cu statui din Piaţa Universităţii, Creart deschide târgul simbol al Capitalei – Bucharest Christmas Market, eveniment care îşi propune să readucă spiritul sărbătorilor de iarnă în inima oraşului.

Biletele de intrare la Târgul de Crăciun București pot fi achiziționate online de pe site-ul enterix.ro.