Pentru orice tip de abonament MEGA cu internet inclus, atât abonaţii noi, cât şi cei existenţi, au la dispoziţie o serie de pachete personalizate care constau în telefoane performante, aplicaţii şi accesorii pentru telefonul mobil.
Clientii îşi pot achiziţiona telefonul Sony Ericsson XperiaTM ray, la un preţ începând cu 59 euro (TVA inclus).  Sony Ericsson XperiaTM ray are un touchscreen LCD 3.3 inch cu tehnologie Mobile Bravia Engine, funcţionează pe Android 2.3 Gingerbread şi dispune de un procesor 1 GHz, camera foto 8 MP cu senzor ExmorR precum şi înregistrare video HD. Odată cu acest telefon, clienţii primesc cadou un suport pentru telefon cu difuzor Sony Ericsson MS430 care  permite utilizatorilor să urmărească filme sau videoclipuri pe telefon, în cele mai bune condiţii, oriunde s-ar afla.
Clienţii mai pot opta pentru telefonul Samsung Galaxy Ace, cu preţuri începând de la 39 euro (TVA inclus). Noua ofertă mai include şi alte modele:  telefonul Samsung Galaxy  Y, în trei culori disponibile, cu preţuri începând de la 1 euro (TVA inclus) sau telefonul Galaxy Nexus  cu preţuri începând de la 169 euro (TVA inclus). Ofertele sunt disponibile în toată reţeaua de magazine Vodafone şi ale partenerilor, pentru clienţii noi şi existenţi, care încheie un abonament pe 2 ani.
De asemenea, Vodafone adaugă noi premii pentru utilizatorii de cartelă.
Clienţii noi şi existenţi ai cartelei Vodafone pot face cadouri prietenilor care folosesc serviciile prepaid Vodafone, printr-un SMS cu tarif normal, la numărul 722.
Pentru a face un cadou, un utilizator trebuie să trimită un SMS la numărul 722, cu un tarif normal, de 5 eurocenti credit, în care sa menţioneze numărul prietenului căruia vrea să îi facă o surpriză. Cadourile pot fi trimise şi de catre abonaţii Vodafone. La trei SMS-uri primite într-o zi, de la prieteni diferiţi, prin numărul 722, utilizatorii câştigă 10MB trafic de date, valabil 24 de ore, şi aplicaţia Şapte Seri Vodafone. Mai mult, utilizatorii cartelei Vodafone care primesc cinci mesaje în aceeaşi zi, de la prieteni diferiţi, primesc automat 1 euro credit cadou.