Bateria noilor Aspire One Happy are o autonomie de până la 8 ore, ceea ce permite navigarea pe Internet, editarea documentelor sau vizitarea reţelelor sociale. Încărcătorul Acer MiniGo este cu până la 40% mai uşor decât cele anterioare.

Aspire One Happy are conexiune Wi-Fi CERTIFIED şi Fast Ethernet. În plus, cu Bluetooth 3.0+HS (opţional), utilizatorii pot face schimb de fotografii şi muzică în doar câteva secunde. Iar pentru video conferinţe, noile netbookuri sunt echipate cu webcamul Acer Crystal Eye.

Tastatura Acer FineTip are taste mai mari şi face scrierea mai uşoară, iar touchpad-ul multi-gesture este ideal pentu vizualizarea documentelor, browsing, zooming şi rotirea imaginilor.

Cu un display de 28 cm (10,1”) WSVGA şi un raport de aspect 16:9, noile netbookuri sunt ideale pentru video conferinţe, web browsing şi video streaming. De asemenea, display-ul este LED pentru reducerea consumului de energie.

Aspire One Happy este echipat cu un procesor dual-core Intel Atom N570 şi are o memorie DDR3 de până la 1GB. Are un hard de 250 / 320 GB şi un card reader încorporat care asigură spaţiu pentru stocare şi partajare de fişiere.

Noile netbookuri sunt construite în baza standardelor RoHS şi WEEE, fără a conţine substanţe dăunătoare mediului inconjurător. De asemenea, netbookurile respectă standardul ecologic ENERGY STAR.

Produsele sunt disponibile, în culorile Blueberry Shake, Papaya Milk, Strawberry Yogurt şi Banana Cream, la preţuri ce încep de la 1.199 de lei (TVA inclus).