„Era din Caracal, domnișoară. Știu despre cine e vorba. Soția e doctor la Spitalul din Caracal, adică știe o lume întreagă, dar lumea nu vrea să vorbească. A stat cu el o oră ca să-i trimită mesaje, cum să acționeze, ce trebuie să spună. Dar cum a ajuns un criminal să coordoneze activitatea unor procurori? Acest om s-a dus cu mesaje sigure, să ia fapta asupra lui, ca să nu mai cadă alte capete și alți oameni implicați. Eu nu înțeleg acest barou de avocați. Pe cine apără? În loc să-și apere angajații, apără hoții, nenorociții, DIICOT-ul, că și DIICOT-ul e murdar, uitați acest caz de la Craiova. Nu și-au făcut datoria. M-au amenințat tot timpul că mă arestează, că dacă mai vorbesc ce nu trebuie, mă arestează”, a  declarat bunicul Luizei, despre polițistul care vineri a ajuns de urgență la spital cu piciorul rupt.

De asemenea, bunicul Luizei face apel la oamenii din țară să îi ajute și să iasă în fața baroului de avocație pentru salvarea avocatului Tonel Pop despre care se spune că s-ar dori să fie îndepărtat din această anchetă.

„Vom ruga oamenii din țară să ne ajute, să mergem în fața baroului de avocați. Nu se poate așa ceva. Și ei sunt implicați politic, atunci ce să credem? În cine să mai avem încredere?”, a mai spus bunicul Luizei Melencu.