Mihaela Triculescu a reprezentat companii aflate în proces cu Oficiul Registrului Comerţului, Agenţia Judeţeană a Finanţelor Dolj, Agenţia Judeţeană a Finanţelor Publice Olt, Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Craiova. Potrivit informaţiilor, Mihaela Triculescu a reprezentat firme cu activităţi în turism, agricultură, industrie alimentară, HoReCa, construcţii, dar există şi dosare în care a reprezentat companii în cauze în care sunt implicate şi instituţii ale statului.

Aceasta a reprezentat companii precum Dalysim Servimpex, cu activităţi în domeniul administrativ, Cosmica Travel, cu activităţi în domeniul turismului, Robelia Impex şi Crinos Impex, cu activităţi în domeniul comerţului alimentar, şi Snail, compania care se ocupă cu creşterea animalelor, aflată în insolvenţă. Alte dosare privesc insolvenţa Vanmoritz Group SRL, companie care activa în domeniul HoReCa sau falimentul Alisor Com SRL, firmă din judeţul Dolj cu activităţi în domeniul construcţiilor.

De asemenea, „jobul full-time al Mihaelei Triculescu a fost acela de contabilă la SC Servicii Publice SA, firma de curățenie a Primăriei Cârcea, o comună de 3.400 de locuitori din județul Dolj”.

Pe lângă asta, noua șefă are și propria afacere. Mihaela este asociat și administrator la firma INSPIRE GENERAL SRL, o firmă care se ocupă cu „Intermedieri în comerțul specializat în vânzarea produselor cu caracter specific”.

Societatea a fost înființată în anul 2015, când a avut un profit de a avut un profit de 74.634 de lei. Anul următor, profitul a crescut la 113.091 lei. 

Din păcate, în 2017, afacerea în care aceasta este asociată cu Adriana Cotel a înregistrat o mare cădere și a raportat un profit de doar 4.622 de lei, scrie bugetul.ro.