Astfel, după șase ani de Wii Sports Pack și trei ani de Wii Sports Resort Pack, Nintendo își ia la revedere de la aceste pachete și revine în forță cu trei noi modele:

Wii Mario Kart Pack – Eternul tânăr Mario te va purta în viteză prin aventurile din Mario Kart (variantă albă și neagră, volan Wii Wheel inclus).

Wii Family Edition – Pentru dependenții de petreceri în propria sufragerie avem bundle-ul Wii Family Edition, care conține Wii Party – distracție garantată cu peste 80 de jocuri extrem de variate. Acesta este și singurul pachet nou Nintendo care conține și discul Wii Sports.

Wii Fit Plus Pack – Pentru cei care doresc să se mențină în formă, Nintendo oferă acum pachetul Wii Fit Plus Pack. Cu peste 60 de exerciții, de la aerobic la yoga, echilibru și musculatură, te poți distra și menține în formă în același timp.

Wii este cea mai vândută o consolă de jocuri din lume. A fost lansată pe piaţă în luna noiembrie a anului 2006. Vânzările Wii la nivel mondial sunt estimate la aproximativ 90 de milioane de unităţi, peste vânzările Xbox (57,6 milioane) şi PS3 (55,5 milioane).