„Nadra Moussalem a însoţit transformarea AccorHotelsfăcând parte din Consiliul de Administraţie timp de 12 ani. Consiliul l-a cooptat ca înlocuitor, în unanimitate şi începând din această zi (marţi – n.r.), pe Nicolas Sarkozy, în calitate de administrator independent”, a afirmat AccorHotels, precizând că fostul lider la Elysee va preluat conducerea Comitetului pentru Strategie Internaţională, scrie digi24.ro.

„În cadrul accelerării strategiei de extindere a grupului şi a portofoliului său de mărci pe plan internaţional, Consiliul de Administraţie, reunit astăzi (merţi – n.r.) a decis să înfiinţeze un Comitet de Strategie Internaţională, a cărui misiune va fi dezvoltarea reţelei şi a mărcilor AccorHotels în lume, precum şi promovarea internaţională a atuurilor turismului francez şi a Franţei ca destinaţie”, se arată în comunicat.

„Sunt fericit să particip la dezvoltarea şi la strălucirea internaţională a AccorHotels, una dintre bijuteriile companiilor franceze. Reuşita acestui grup şi calitatea managementului său reprezintă una dintre cele mai frumoase exemple ale peisajului economic francez”, a declarat Nicolas Sarkozy.