Nici măcar în astfel de situații în care există oameni care și-au pierdut viața și familii care au fost distruse, PSD nu vrea să renunțe la controlul politic și continuă să își folosească toate instrumentele pentru a perpetua nepotismul aplicat de ei în multe prea multe structuri. Exemplu tipic baronilor PSD, nu doar în Gorj, ci în întreaga țară:

Surse guvernamentale au declarat că ministrul Energiei, Virgil Popescu, va cere două noi demiteri după accidentul în care trei oameni și-au pierdut viața și alți 10 au fost răniți. Unul dintre responsabilii identificați de ministru este Marius Negru, membru al directoratului CE Oltenia.

Doar că Marius Negru nu este un simplu angajat al CE Oltenia, ci este chiar finul președintelui PSD al CJ Gorj, Cosmin Popescu.

Din câte s-ar părea, pentru că știe că are în spate unul dintre baronii PSD, Negru refuză să își dea demisia. Zvonurile sunt confirmate și de ultima poziție publică a președintelui CJ Gorj. Într-un mesaj pe Facebook, acesta l-a atacat furibund pe Virgil Popescu, după ce a aflat că ministrul vrea să îl demită pe finul său.

Postarea sa a fost preluată și de pagina națională a PSD, semn că menținerea în funcție a ,,finului” este de interes până în cele mai înalte cercuri ale social-democraților.